Frans Lebretlaan 35, 3314 EB Dordrecht   |   06-11344692   |   info@groesbeekmc.nl

Vakblad De HypotheekAdviseur

De ins en outs van de sociale zekerheid
Artikel van tekstschrijver Linda Groesbeek

Informatie

Opdrachtgever De HypotheekAdviseur
Diensten artikelen over sociale zekerheid

Omschrijving

Vakblad De HypotheekAdviseur is een informatief vakblad voor de hypotheek(advies)markt. Vaste bijdragen worden geleverd door o.a. de Stichting Keurmerk Hypotheekbemiddeling en de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Het magazine verschijnt zes maal per jaar en wordt uitgegeven door Kluwer.

Ook ik heb als tekstschrijver meermaals meegewerkt aan dit toonaangevende vakblad. Van mijn hand verscheen een serie artikelen over de opkomst en veranderingen binnen de sociale zekerheidswereld. Zo schreef ik onder andere een aflevering over (het recht op) een uitkering krachtens de WW, de Werkloosheidswet.

In de tekst worden alle aspecten van het recht op een WW-uitkering, zoals de weken- en de jareneis, verwijtbare en niet-verwijtbare werkloosheid, de maximale duur en hoogte van de uitkering, en de plicht tot het aanvaarden van passend werk besproken. Om het de lezer te vergemakkelijken, worden enkele voorbeelden en berekeningen gegeven. Tot slot komen ook de IAOW en de IOW aan bod.

Tekst over sociale zekerheid nodig?

Als tekstschrijver ben ik uiteraard van vele markten thuis. U kunt dan ook altijd contact met mij opnemen wanneer u behoefte heeft aan tekstuele ondersteuning: ik schrijf, schrap, controleer of redigeer vrijwel elke door u gewenste tekst. Desalniettemin houd ik mij in het bijzonder aanbevolen wanneer u behoefte heeft aan een of meerdere teksten over de sociale zekerheid.

Vragen uw werknemers zich af hoe het met hun toekomstige AOW gesteld is? Runt u een website voor ouders en wilt u uw bezoekers voorzien van een informatief artikel over de kinderbijslag? Of wilt u een special uitgeven over de ins en outs van de Anw? Tekstschrijver Linda Groesbeek staat voor u klaar!

Wanneer het gaat om kennis omtrent de sociale zekerheid, ben ik dé tekstschrijver voor u. Ik ben immers gepokt en gemazeld in deze branche, en in bezit van het waardevolle SOSV-diploma.