Frans Lebretlaan 35, 3314 EB Dordrecht   |   06-11344692   |   info@groesbeekmc.nl

SEH

Voor een tekst die staat als een huis
Diverse magazines van Erkend
Artikel en interview Theo Hoogwout

Informatie

Opdrachtgever Stichting Erkend Hypotheekadviseur
Diensten schrijven, interviewen

Omschrijving

Stichting Erkend Hypotheekadviseur oftewel SEH is een initiatief van gezamenlijke hypotheekaanbieders. Erkenning door de SEH geeft consumenten de zekerheid dat de betreffende hypotheekadviseur deskundig is. Om door de SEH erkend te worden, dient een adviseur bepaalde diploma’s op zak te hebben, te voldoen aan een aantal ervaringseisen én zijn kennis steeds te actualiseren door het volgen van een jaarlijkse opleiding.

SEH geeft ook een vakblad uit: Erkend. Dit vakblad wordt verspreid onder de “Erkenden” en andere relaties van de SEH. Voor dit vakblad heb ik meermaals toonaangevende specialisten, zoals estate planner Theo Hoogwout en pensioenspecialist Paul Weishaupt, geïnterviewd en hun kennis verwerkt in diverse artikelen.

Wil je een voorbeeld zien van mijn werk als tekstschrijver voor Stichting Erkend Hypotheekadviseur? Lees dan het interview met Rob Schotsman, senior adviseur bij NIBE-SVV. Het onderwerp van dit artikel is de invoering van het Nationaal Regime. Dit artikel wordt binnenkort toegevoegd aan de website.