Frans Lebretlaan 35, 3314 EB Dordrecht   |   06-11344692   |   info@groesbeekmc.nl

Blog

Over taal, teksten en tekstschrijvers
Het woord content

Altijd verse content met een abonnement

Met het content-abonnement heb je telkens weer vers leesvoer voor je website.

Ook binnen mijn vaste klantenkring kent mijn werk veel variatie. Zo verzorg ik voor de ene opdrachtgever een periodieke nieuwsbrief, ben ik voor een andere klant in diverse WordPress-sites aan de slag en huurt de derde mij op onregelmatige basis in voor het schrijven van een persbericht. Uiteraard ben ik hier blij mee! Een klant die je altijd opnieuw weet te vinden, een groter compliment kan je als tekstschrijver niet krijgen.

Maar het mes snijdt aan twee kanten: ook voor de opdrachtgever zelf is het prettig om altijd met dezelfde persoon te werken, bekend te zijn met de diverse schrijfstijlen die ik hanteer en vaak aan een half woord genoeg te hebben. Hij of zij hoeft niet langer op zoek te zijn naar een goede tekstschrijver, ik hoef niet op zoek naar nieuwe opdrachten. Een win-win situatie waar ik ook jou graag van wil laten profiteren, vandaar mijn aanbieding voor een

Content-abonnement!

Een abonnement, dat klinkt als iets waar je aan vastzit (en waar je soms niet zo gemakkelijk vanaf komt). Geen zorgen, je zit geen jaren met me opgescheept. In feite is het content-abonnement meer te beschouwen als de ouderwetse strippenkaart: je koopt een x aantal teksten bij me in, en ik schrijf ze voor je wanneer het je uitkomt.

Zo kan je me inhuren voor het schrijven (of redigeren) van een periodieke nieuwsbrief, maar het content-abonnement is ook ontzettend handig wanneer je een of meerdere websites beheert en deze regelmatig wil laten voorzien van interessante, verse content. Ideaal voor de positie in de zoekresultaten, want Google houdt van websites die regelmatig worden ververst en aangevuld.

Hoe werkt het?

e tekst direct in WordPressHet afsluiten van een abonnement is eenvoudiger dan je denkt. Neem contact met me op, leg je wens op tafel, en ik maak voor jou een scherpe offerte. Beheer je een website die je elke maand van een of meerdere blogartikelen wil voorzien? Ik kan de teksten desgewenst in WordPress schrijven en direct publiceren voor je, zodat je er geen omkijken naar hebt.

 

Liever zelf de regie in handen houden, maar wel je tekst direct in WordPress hebben? Ik schrijf ‘m, zet ‘m in concepten en jij bepaalt zelf wanneer je ‘m online zet.

Geen WordPress-website? Dan stuur ik je de teksten als een Word-bestand of werken we samen via Google Drive. De keuze is aan jou.

Waarom een abonnement?

Geen idee waarom je een abonnement bij me zou afsluiten? Ik help je graag een eindje op weg:

  • Altijd een vaste tekstschrijver, met kennis van jou, je bedrijf en je media-uitingen;
  • Geen financiële verrassingen: je weet van te voren precies waar je aan toe bent;
  • De zekerheid van verse content op je website en daarmee aantrekkelijk voor de zoekmachines;
  • Door me te authoriseren voor je WordPress-site heb je zelf geen omkijken meer naar de teksten. Hierdoor bespaar je tijd én geld.
  • Tekst nodig met een vaste interval? Met een abonnement ben je altijd verzekerd van een plaatsje in mijn agenda.

Ook als je een abonnement bij me afsluit, heb en hou je alle vrijheid met betrekking tot je teksten. Altijd. Ik kom alleen in actie wanneer je me nodig hebt.

Sla je liever een maandje over? Dan schuift je abonnement gewoon een maandje mee, zonder extra kosten.

Offerte aanvragen

Wil je me inhuren voor het periodiek schrijven, redigeren of controleren van je nieuwsbrief? Of ben je op zoek naar de zekerheid van áltijd verse content op je website?

Stuur je ieder jaar een jaaroverzicht naar je vaste klanten en zou je hiervoor graag een vaste tekstschrijver in de arm nemen? Zoek je een copywriter die je Facebook-pagina up-to-date houdt?

Vertel me je wensen en ideeën, ik bied je graag een abonnement dat bij je past.